12 augusti 2016

Hejdå Anders!

I våras fick vi reda på att det skulle bli lite förändringar i höst, då vår kära lärare Anders skulle sluta jobba på skolan. Efter 15 år i tjänst var det dags att testa på något nytt innan det är dags för pensionen. Tråkigt för oss men grattis till Länstyrelsen i Värmland som fått en fin ny kollega! :)

Givetvis kunde vi ju inte bara låta honom gå bara sådär, utan sista veckan när vi skulle bege oss ut på en botanikexkursion passade vi på att göra en liten kidnappning. Istället för att åka till en förvuxen äng för att nyckla blommor styrde vi kosan mot Brattfallet och Anders fick helt enkelt finna sig att läget var utom kontroll. Väl framme blev det fika och en trevlig avtackning där vi pratade om vilka minnen vi bar med oss från de här månaderna tillsammans. 

Förutom hembakat fanns det också alkoholfritt bubbel!

Anders gör vad han brukar och förevigar ögonblicket med sin kamera

Det bjöds på både bullar och blåbärskaka med hemgjord vaniljsås, mums!

På lappar hade var och en skrivit sitt bästa minne med Anders samt en sak som man gjort under kursen och aldrig skulle göra om. Anders fick dock själv gissa vem som skrivit vad!

Avslutningsvis har vi även knåpat ihop ett litet bildspel från året som varit. Varsågoda, här kommer The best of Anders!


Fotograf till alla bilder i inlägget är Moa Pettersson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar